Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Τριακόσια νέα κρεβατάκια για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων

10.10.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:10

Στην προμήθεια συνολικά τριακοσίων (300) νέων κρεβατιών για τις ανάγκες των ολοήμερων νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων, προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Τα νέα κρεβατάκια θα μοιραστούν σε 40 νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων, ως συνέχεια της περυσινής προμήθειας περισσότερων από 400 κρεβατιών για τους μικρούς μαθητές.

Κατά την έναρξη της διανομής των κρεβατιών, στις αποθήκες του Δήμου Χανίων βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ι. Βαρδάκης και ο Πρόεδρος της Α’/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, Νίκος Βλαζάκης.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, Αντώνης Ι. Βαρδάκης, «οι ενέργειες του Δήμου Χανίων, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των μαθητών συνεχίζονται και με τη συγκεκριμένη προμήθεια. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, που εφαρμόζεται και το διευρυμένο ολοήμερο πρόγραμμα στα σχολεία μας, προμηθεύουμε τα νέα κρεβατάκια για όλους τους μαθητές μας».

«Τα τριακόσια κρεβατάκια που προμηθεύουμε σήμερα τις σχολικές μονάδες προσχολικής εκπαίδευσης του Δήμου μας, έρχονται να συμπληρώσουν την περυσινή προμήθεια που αφορούσε σε περισσότερα από 400 παιδιά. Είναι κρεβάτια ειδικών προδιαγραφών, ελαφριά για να αποθηκεύονται εύκολα, ενώ έχουν και διαφορετικά ζωηρά χρώματα, κατάλληλα για παιδιά αυτής της ηλικίας», σημείωσε από τη μεριά του ο Νίκος Βλαζάκης.