Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Με τραγούδια, χορευτικά και ευφάνταστα θεατρικά, η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων-ΚΑΠΝΚ – Παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης

14.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, με τραγούδια, ευφάνταστα θεατρικά και χορευτικά, αποχαιρέτισαν τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων – Κέντρου Απασχόλησης Παιδιών και Νέων Κρήτης (ΚΑΠΝΚ) τη φετινή σχολική χρονιά.

Στην καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια τελετή των παιδιών, παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης-Ιωάννης Βαρδάκης, καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη, όπου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση που οργάνωσαν τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτές τους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς και γονείς, πριν την έναρξη της τελετής επισήμανε: «Ο Δήμος Χανίων αλλά και εγώ προσωπικά, είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των παιδιών, των γονέων και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις δεκάδες παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, ειδικότερα και με την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος, με την κατασκευή μίας σύγχρονης παιδικής χαράς στο Ειδικό Σχολείο για τις ανάγκες τους. Από το νέο σχολικό έτος, τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια σε ένα χαρούμενο περιβάλλον».

Τέλος, όπως υπογράμμισε ο κ. Βαρδάκης, ο Δήμος Χανίων έχει υποβάλλει προς ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», τη χρηματοδότηση της μελέτης για την κατασκευή ενός νέου ειδικού σχολείου στον Βλητέ Σούδας, που θα περιλαμβάνει όλες τις βαθμίδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.