Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές από τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

29.07.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Με την ανακοίνωση των εισαγωγικών βάσεων από τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022, φέρνει στιγμές ξεχωριστής ικανοποίησης, χαράς και συγκίνησης σε όλους μας. Σήμερα σηματοδοτείται η μετάβαση σε μία νέα φάση για όλους εκείνους, που περνούν και επίσημα με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, στην ενήλικη περίοδο της ζωής τους.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για τον κόπο και τις προσπάθειες που κατέβαλαν και βλέπουν πλέον τους στόχους τους να εκπληρώνονται και να καταφέρνουν την εισαγωγή τους στα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Καλή αρχή και καλές σπουδές.

Ξεχωριστά σημαντική και άξια συγχαρητηρίων στην προσπάθεια των μαθητών, είναι βέβαια η συνδρομή των εκπαιδευτικών, αλλά και η συμβολή των οικογενειών όλο το προηγούμενο διάστημα, συμπαραστάτες και κοινωνοί στον αγώνα τους.

Σε εκείνους που ίσως δεν τα κατάφεραν στην πρώτη αυτή δοκιμασία, θα ήθελα να πω ότι τώρα δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση. Η ζωή σας τώρα ξεκινά και ίσως, ακόμα και οι πρώτες αναποδιές, έχουν τη σημασία τους για το μέλλον, που είναι γεμάτο προκλήσεις.

Τέλος, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, θέλω να καλωσορίσω όλες τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές που εισάγονται στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα των Χανίων και θα παραμείνουν στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

Καλή φοιτητική ζωή! Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους!».

p1