Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Προκριματικοί αγώνες στα Χανιά για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονόλογου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε: Από 4 έως 17/4 στο Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

21.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:02

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στα Χανιά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του Νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση, καθώς και κάτοικοι από άλλους Νομούς της Κρήτης, εφόσον δεν συμμετέχουν στη διοργάνωση Δήμοι της περιοχής τους.

 Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από τους:

  • Βλαχάκη Μαρινέλλα (συγγραφέας, ηθοποιός)
  • Μανωλικάκης Λεωνίδας (ηθοποιός, σκηνοθέτης, υπεύθυνος προγραμματισμού εκδηλώσεων ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ)
  • Παπαδημητράκη Βαλεντίνα (ηθοποιός, σκηνοθέτιδα, ραδιοφωνική παραγωγός)

 Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο θέατρο «Μ. Θεοδωράκης», μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

p1