Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Σειρά δράσεων από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με σωματεία και φορείς της πόλης, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

21.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:06

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων   σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη,  το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), υλοποιούν μία σειρά από δράσεις, από τις 22 έως και τις 26 Ιουνίου 2022, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 24/06/2022, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν διάφορες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με τίτλο: «Γιορτάζοντας την απεξάρτηση και την αυτοβοήθεια/αλληλοβοήθεια», πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, στις 19:00.
  • Το Σάββατο 25/06/2022, το ΕΣΥΝ με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, διοργανώνουν συναυλία με το μουσικό σύνολο «Εναλλασσόμενη Τάση», στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, στις 20:30.
  • Την Κυριακή 26/06/2022, η θεατρική ομάδα «ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ» του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, στο Θέατρο Λενταριανών, στις 21:00.

Οι δράσεις  θα αφορούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την εξάρτηση από τις παραισθησιογόνες ουσίες, με στόχο την κατανόηση των αρνητικών συνεπειών των εξαρτήσεων και του εθισμού, την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής και συμπεριφοράς, καθώς και τη βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής και σωματικής τους υγείας , μέσα από την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις των εξαρτήσεων.

Επισυνάπτονται οι αφίσες για κάθε μία από τις διαφορετικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.