Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την ανάληψη των νέων καθηκόντων των Θ. Μπουρολιά, Δ. Μπουντουράκη & Γ. Μαρκουλάκη

08.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 03:02

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/2/2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την υπ΄ αριθμ. 4 ομόφωνη Απόφασή του εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο συγχαίρει τον νέο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον Αρχιπύραρχο, Δημοσθένη Μπουντουράκη, και τον Γεώργιο Μαρκουλάκη για την προαγωγή και την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Ειδικότερα, στο εν λόγω ψήφισμα επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Το Δημοτικό Συμβούλιου Χανίων συγχαίρει τον νέο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά, που αναλαμβάνει την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Θεμιστοκλής Μπουρολιάς πέραν των άλλων θέσεων ευθύνης, που διαχρονικά του έχουν ανατεθεί, έχει διατελέσει και Διοικητής της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά, αφήνοντας το στίγμα του στην τοπική μας κοινωνία. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο άψογος επαγγελματισμός και η πλούσια εμπειρία του θα συμβάλλουν, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σημαντικό έργο, που έχει αναλάβει, σε μία ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο και για τη χώρα μας.  

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων συγχαίρει τον Αρχιπύραρχο, Δημοσθένη Μπουντουράκη, που προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου Π.Σ., με την ευχή για υγεία και αντοχή, ώστε να φέρει εις πέρας με επιτυχία και τη νέα του αποστολή. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Γεώργιο Μαρκουλάκη για την προαγωγή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες για το πολύτιμο έργο, που προσέφερε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην τοπική μας κοινωνία, με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας».