Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, προς τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή Χανίων, Γ. Μαστραντωνάκη

07.04.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 7/4/2022, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προς τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Γιώργο Μαστραντωνάκη.

Στην εν λόγω επιστολή ο κ. Σημανδηράκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Μαστραντωνάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η διαχρονικά καλή συνεργασία μας, η εμπειρία αλλά και η άριστη γνώση σας στα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας είναι τα εχέγγυα για μελλοντική επιτυχία. Με δεδομένη την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων, πολλοί σημαντικοί τομείς, όπως ο τροχονομικός έλεγχος, η επιτήρηση των αδέσποτων παραγωγικών ζώων όσο και η γενικότερη καταπολέμηση της εγκληματικότητας, όπου και εάν αυτή εμφανίζεται, απαιτούν την αποτελεσματική μας συνεργασία».

«Από τη μεριά του ο Δήμος Χανίων θα στέκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειές σας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε από κοινού με επιτυχία στο απαιτητικό έργο, για τις ανάγκες της κοινωνίας», καταλήγει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων, με την ευχή στον κ. Μαστραντωνάκη για κάθε επιτυχία στο απαιτητικό και δύσκολο έργο του.

p1