Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

«Χριστούγεννα στα Χανιά» - "Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!": Συναυλία στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, με ελεύθερη είσοδο για όλους: Στις 18/12

15.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:12

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ διοργανώνουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στις 21.00, συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη (τραγούδι) και τον Αναστάση Χαμηλάκη (πιάνο), οι οποίοι ως χορηγοί αισιοδοξίας ετοίμασαν για μας το πιο χαρούμενο πρόγραμμα της χρονιάς.

Η συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο για όλες και για όλους.  

Η Κλεονίκη Δεμίρη μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Φλωρεντία, Τίρανα, Αμάν, Σκόπια και αλλού) και μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου της δίσκου "Μαγική Συνταγή", θα μας δώσει τη χαρά να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.

Θα ακούσουμε τραγούδια, που θα μας ταξιδέψουν, θα μας δώσουν χαρά και συναισθήματα, που οι αντιξοότητες της εποχής μας στέρησαν και θα μας αφήσουν να ονειρευτούμε.

Με βουτιά λοιπόν στην αισιοδοξία, την ελπίδα και το όνειρο, μαζί με το δικό της "Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά", που αγαπήθηκε τόσο πολύ, θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε με την ψυχή μας πολυαγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών αλλά και τραγούδια από τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική.

Από το "Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη", "Δρόμοι παλιοί", "Βάρκα στο γιαλό", "Χαράματα η ώρα τρεις", "Βίρα τις άγκυρες", "Ένα φιλάκι είναι λίγο" ,"Γεια σου χαρά σου Βενετιά" και πολλά άλλα. Θα συνεχίσουμε με βόλτα στις ταραντέλες της Κάτω Ιταλίας και θα φτάσουμε μέχρι στην Αργεντινή με το "Mi Buenos Aires Querido" και το Μεξικό με το "Luz de Luna"!

Ελάτε μαζί μας να περάσουμε μια μαγική νύχτα, με ευχάριστες εκπλήξεις, σε μια ξενάγηση στη "Μαγική Συνταγή" της Κλεονίκης Δεμίρη, που έφτιαξε για μας με μεράκι, κέφι και κυρίως αγάπη για να μας παρασύρει στο όνειρο και τη χαρά της ζωής.

p1