Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Μεγάλη επιτυχία για το «Τουρνουά Αγάπης» του Δήμου Χανίων, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου

31.08.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:08

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο «Τουρνουά Αγάπης», το οποίο διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και την Ε.Π.Σ. Χανίων. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διήμερου τουρνουά ποδοσφαίρου, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων που θα διατεθεί σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πρόσφυγες, που εξυπηρετούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο «Τουρνουά Αγάπης» και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός μας ενώνει για καλό σκοπό» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη δήλωσε: “Για  μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε το αλληλέγγυο πνεύμα του αθλητισμού και ευχαριστούμε θερμά τις αθλητικές ομάδες, και όλους όσοι με την πολύτιμη προσφορά τους συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γενικότερα στην υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Μεταξύ, των ποδοσφαιρικών ομάδων, που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν ο Ηρακλής Νεροκούρου, ο Ιδομενέας, η Δόξα Παχιανών, ο Ίκαρος Μουρνιών, ο Θησέας Περιβολίων, ο ΔΑΟΧ, ο Πανακρωτηριακός, ο Κουμπές, ο Α.Ο. Μινώταυρος, ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών, ο Αθλητικός Όμιλος Σούδας, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, ο Κ16 Ηρακλής, ο Κ16 Ολυμπιακού Ν. Κυδωνίας καθώς επίσης, και οι γυναικείες ομάδες Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου και Α.Ο.Χ. Γυναικών.