Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

«Χριστούγεννα στα Χανιά» - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Χαλέπα & στην πλατεία Βαρυπέτρου: Στις 10/12

08.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ και το Κύτταρο Χαλέπας διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην πλατεία Ευαγγελιστρίας, στην περιοχή της Χαλέπας, για τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το τρενάκι του Άη - Βασίλη θα πραγματοποιήσει τη βόλτα του στους δρόμους της Χαλέπας, ξεκινώντας από την πλατεία, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία σε όλους, με τον Άη - Βασίλη να περιμένει για φωτογραφίες. Ο ξυλοπόδαρος θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική, χορούς από ποντιακό συγκρότημα, πολλά κεράσματα, ζεστά ροφήματα και γλυκά για όλους. Θα λειτουργεί bazaar με γιορτινές κατασκευές από ομάδα Νηπιαγωγών και γονείς του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, στις 14.00, ο Δήμος Χανίων διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλη την οικογένεια στην κεντρική πλατεία Βαρυπέτρου της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου.

Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δράσεις ζωγραφικής, κατασκευής στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο & τη φάτνη. Μάλιστα οι συμμετέχοντες θα ψυχαγωγηθούν με κάλαντα, χορό, μουσική και τις περιπέτειες από το ξωτικό του Βόρειου Πόλου με τα τρομερά μαγικά του κόλπα. Μάλιστα, οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρυπέτρου θα προσφέρουν σε όλους δωρεάν λουκουμάδες.

Η φωτοδότηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 17.00.   

p1p2