Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

To Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζίτσου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού: Από σήμερα 6 έως και τις 8/5/2022

06.05.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

To Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζίτσου από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου - Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ), θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού από σήμερα, Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8/5/2022, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Τη Συνέντευξη παραχώρησαν η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, Λίνα Ψούνη, ο Προπονητής του Αθλητικού  Συλλόγου «Κερίτης» και Ομοσπονδιακός Προπονητής, Δημήτρης Μαρινάκης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, Μαρία Χαριτοπούλου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου - Ζίτσου, Δημήτρης Μπιτσαξής.

Όπως επισημάνθηκε, πρόκειται για τη δεύτερη αθλητική διοργάνωση Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιείται στα Χανιά για το 2022, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι με μεγάλη επιτυχία είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το δεύτερο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου.

Η είσοδος στη διοργάνωση είναι ελεύθερη. Οι αγώνες για σήμερα, Παρασκευή 6/5/2022, θα ξεκινήσουν στις 16.00, ενώ το Σάββατο (7/5) κα την Κυριακή (8/5) το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 09.00.

 

p1

p2