Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη για τη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ

01.08.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 12:52

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη συγχαίρει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Κολύμβησης που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρει:

«Τα Χανιά και η Ελλάδα νιώθουν περήφανοι για τη νέα μεγάλη διάκριση του συντοπίτη μας, εκ νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μάντσεστερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η χρυσή πρωτιά του Αντώνη, στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4 επιβεβαιώνει τη βαθιά παράδοση του Χανιώτικου αθλητισμού και στον υγρό στίβο, ενώ είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η βαθιά θέληση και η δύναμη ψυχής φέρνουν κορυφαίες στιγμές στη ζωή.

Μετά το περυσινό χρυσό μετάλλιο και τη νέα πρώτη θέση, ο Αντώνης Τσαπατάκης εξασφαλίζει παράλληλα τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη, σε σένα, τους προπονητές και την οικογένειά σου. Μας κάνεις υπερήφανους όχι μόνο με τις διακρίσεις αλλά και με τη στάση ζωής σου. Σε ευχαριστούμε».

1