Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Ενημερωτικό Περίπτερο της ΔΕΔΙΣΑ στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2023», στην πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό λιμάνι Χανίων

01.09.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 10:58

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)] θα λειτουργήσει Ενημερωτικό Περίπτερο, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 κατά τις ώρες 16:00-22:00 στην πλατεία Κατεχάκη, μεταξύ Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και Θεάτρου Μίκη Θεοδωράκη, στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2023».

Στο Ενημερωτικό Περίπτερο, εκπρόσωποι της ΔΕΔΙΣΑ θα παρέχουν πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, σχετικά με την εναλλακτική διαχείριση και τα συστήματα Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των στερεών αποβλήτων που λειτουργούν στο Δήμο Χανίων, καθώς και των νέων συστημάτων που θα ξεκινήσουν.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ενημέρωση σχετικά με την ανακύκλωση, τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση, τη σημασία της πρόληψης, καθώς και για τις δραστηριότητες της ΔΕΔΙΣΑ και τις υπηρεσίες του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) και του Χ.Υ.Τ. Χανίων.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επικοινωνιακού Προγράμματος “Συμμετέχω!” στην «ΠΡΟΛΗΨΗ αλλά και ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ», που υλοποιεί η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) και επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει πολίτες και επαγγελματίες, αλλά και επισκέπτες στον Δήμο Χανίων, στη μείωση (πρόληψη) παραγωγής απορριμμάτων και την αποτελεσματικότερη Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) απορριμμάτων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης: «Συμμετέχω!» του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, με κωδικό MIS 5089184, η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.