Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Με επιτυχία η μεγάλη γιορτή για την Τρίτη Ηλικία, με την συμμετοχή όλων των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

04.10.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:20

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος ωφελουμένων των Κ.Α.Π.Η. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου μια μεγάλη γιορτή για την Τρίτη Ηλικία, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΝΑΡΙΑ».

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΟ.ΚΟΙ.Π.Π., διοργανώθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία.  

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένας τρόπος για να εκφραστεί ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλα τα δραστήρια μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, θυμίζοντας τη σπουδαιότητά τους για όλους εμάς αλλά και για τον τόπο.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Βαλυράκης, από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας δεν είναι απόμαχοι της ζωής αλλά ζωντανό παράδειγμα αγωνιστών της ζωής, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι, που ανήκουν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν δωρεάν τα μέλη των Κέντρων, προσφέρθηκε πλούσιο μενού.