Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2023»: Το αναλυτικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων για τις φετινές δράσεις και εκδηλώσεις του καλοκαιριού

05.07.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:53

Το σύνολο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που απαρτίζουν το φετινό «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2023» με πληθώρα δρώμενων για μικρούς και μεγάλους, ανακοινώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πρόεδρο της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., Γιάννη Γιαννακάκη, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεγάλο Αρσενάλι-Κ.Α.Μ., παρουσία του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης, Μανώλη Παπαδάκη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.), για ακόμα ένα καλοκαίρι αξιοποιεί χώρους του Δήμου Χανίων, και διοργανώνει και φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά δρώμενα, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις και πολλές δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, πολιτιστικές δομές του Δήμου, φορείς και οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι, δραστήριοι ιδιώτες, όλοι μαζί προσφέρουμε εκδηλώσεις ποιότητας για όλους, για μικρά και μεγάλα παιδιά, για οικογένειες ακόμα και για επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο θα ζήσουμε και αυτή τη χρονιά, ένα έντονο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στα Χανιά, που προσπαθούμε να αποτυπώσουμε με αποκλειστικά ψηφιακό τρόπο τα τελευταία χρόνια στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, www.chania-culture.gr »

Όπως επεσήμανε ο κ. Γιαννακάκης «η επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτισμού του Δήμου Χανίων μετράει επισκέπτες καθημερινά, ενώ υπάρχει και η επιλογή να ενημερώνονται μέσω newsletter εβδομαδιαίως. Δημιουργήσαμε μια συνολική αποτύπωση με το συνοπτικό πρόγραμμα, όπου ο καθένας μπορεί να δει αναλυτικά ημερομηνίες και τύπο εκδήλωσης, ενώ κάνοντας κλικ σε κάθε ξεχωριστή εκδήλωση μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω και να κλείσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννακάκης αναφέρθηκε στις μεγάλες εκδηλώσεις που ξεκινούν, τα πολλά Φεστιβάλ της πόλης, ενώ ξεχωριστή ήταν η μνεία του στο μεγάλο πρόγραμμα πρωτότυπης πολιτιστικής παραγωγής του Δήμου Χανίων, τα Ανοιχτά Πανιά, που φέτος διεξάγονται για τρίτη χρονιά σε διάφορα σημεία του Δήμου Χανίων, με 13 πρωτότυπες δράσεις από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι πρώτες δράσεις για τα "Ανοιχτά Πανιά 2023" θα διεξαχθούν το δεύτερο μισό του Ιούλη.

Το συνοπτικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς και των διαφόρων Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι, βρίσκεται στην  ιστοσελίδα chania-culture.gr, όπου και θα ανανεώνεται συνεχώς. Βρείτε το εδώ: https://www.chania-culture.gr/politistiko-kalokairi-2023-programma/

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) πολιτισμού του Δήμου Χανίων: shop.chania-culture.gr,  ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί  να πλοηγηθεί στο σύνολο των εκδόσεων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (της Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου, της Δημοτικής Πινακοθήκης και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου) στα βιβλία, τις εκδόσεις, τα έντυπα αλλά και το ψηφιακό υλικό, καθώς και να τα παραγγείλει. Έπειτα από την επιλογή, τα προϊόντα θα στέλνονται άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια προς όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τέλος, διαρκής ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα νέα για τα πολιτιστικά δρώμενα, υπάρχουν και στις επίσημες σελίδες του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. στα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: Δήμος Χανίων - Municipality of Chania, Chania Culture ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Instagram: @chania.gr, @chania_culture