Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Μεγάλη προσφορά 3.500 kg κρέατος στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων από την «Πίνδος»: Κάλυψη των αναγκών σε κοτόπουλο για έναν χρόνο

07.09.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 16:26

Μια εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά, που αφορά στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των ωφελούμενων του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, αποδέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δομής, Γιάννης Σημαντηράκης από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».

Συγκεκριμένα, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γιώργου Φραγκιαδάκη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσο Αλόγλου, ο κ. Σημαντηράκης αποδέχθηκε την προσφορά 3,5 τόνων κρέατος (κοτόπουλου) που θα διανέμεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαριστώντας τα μέλη της διοίκησης του Συνεταιρισμού, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη κίνηση και τόνισε: «μία ακόμα απόδειξη αλληλεγγύης από μία ελληνική εταιρεία, η οποία έκανε μία πολύ γενναιόδωρη κίνηση απέναντι σε όλους τους ωφελούμενους της δομής μας. Αυτή η προσφορά δίνει δύναμη στις προσπάθειες που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο, όχι μόνο τις υποδομές αλλά και τις παροχές απέναντι στους ηλικιωμένους μας».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης με τη σειρά του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση του Συνεταιρισμού καθώς η γενναιόδωρη αυτή προσφορά θα καλύψει τις ανάγκες σίτισης 100 ατόμων ημερησίως».

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος», Ελευθερία Μασούρα υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και εμείς που στηρίζουμε την προσπάθεια του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και κυρίως των ηλικιωμένων, που χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και την αγάπη, καλύπτοντας μέρος των διατροφικών αναγκών των ηλικιωμένων με προϊόντα κοτόπουλο, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος».

Ο τοπικός αντιπρόσωπος του Συνεταιρισμού στην Κρήτη, Κώστας Χαλβατζάκης υπογράμμισε πως ο Συνεταιρισμός βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων τόσο στο Χανιά όσο και στο Ρέθυμνο, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τέλος, κατά την ολοκλήρωση της δωρεάς, ο κ. Σημαντηράκης προσέφερε στα μέλη του Συνεταιρισμού ως αναμνηστικό δώρο, χειροποίητες εικόνες που έχουν φιλοτεχνηθεί από τους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείο Χανίων.