Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, μέλη του Δ.Σ. Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ.

09.02.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 15:33

Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη βρέθηκαν σήμερα ο Νίκος Κουριδάκης, έφορος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και ο Μανόλης Αγγελάκης, προπονητής του τμήματος Κανόε Καγιάκ και SUP του Ν.Ο.Χ.

Από την πλευρά του Δήμου Χανίων, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το επικείμενο πανευρωπαϊκό συνέδριο των ομοσπονδιών Κανόε Καγιάκ της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά, στις 25 Μαρτίου. Παράλληλα, συζητήθηκε η ανάληψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων SUP, που θα διεξαχθούν στις 12, 13 και 14 Μαΐου, στον κόλπο της Σούδας.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Κουριδάκης και ο κ. Αγγελάκης παρέδωσαν στον Δήμαρχο Χανίων, το απολογιστικό τεύχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου για το 2022, ευχαριστώντας τον Δήμο Χανίων για τη διαχρονική και ουσιαστική υποστήριξη του, στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.