Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών-επανεγγραφών για τους Βρεφικούς-Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

10.07.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:23

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών-επανεγγραφών για τους Βρεφικούς- Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Οργανισμού, για το σχολικό  έτος 2023-2024.

Βρείτε τον κατάλογο με τα προσωρινά αποτελέσατα εδώ:ΠΡ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(εμφανίζονται με αύξουσα σειρά, βάσει του αριθμού αίτησης του ενδιαφερόμενου)

Οι αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως πλήρης φάκελος, σημαίνει ότι έχουν επισυναφθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση και δεν υπήρξε καμία μεταβολή ως προς τη μοριοδότησή τους.

Για τις  αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως ελλιπείς, οι γονείς θα πρέπει από την Τρίτη 11/7/2023 έως και τη Δευτέρα 17/7/2023 να ανεβάσουν τα δικαιολογητικά που ζητούνται, στην ηλεκτρονική  σελίδα: dokoipp.aitiseispoliton.gr

Οι αιτήσεις που χαρακτηρίστηκαν  με « Αλλαγή μορίων», σημαίνει ότι ο φάκελος των δικαιολογητικών είναι πλήρης αλλά η μοριοδότηση τροποποιήθηκε, για τον λόγο που αναγράφεται στον πίνακα των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Οι γονείς που επιθυμούν να καταθέσουν ένσταση επί των προσωρινών  αποτελεσμάτων, μπορούν να την υποβάλλουν από την Τρίτη 11/7/2023 έως και τη Δευτέρα 17/7/2023 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις dokoipp-grammateia@chania.gr, dokoipp-pagogi@chania.gr ή στο πρωτόκολλο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. (Κυδωνίας 29).