Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

«Όμορφη Πόλη»: Παράταση για δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση φωτογραφίας του Δήμου Χανίων – Έως τις 23/07

17.07.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:57

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Τμήμα Τουρισμού, τη Δημοτική Επιχείρηση Κύδων Α.Ε., το Λύκειο Ελληνίδων Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», διοργανώνουν την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Όμορφη Πόλη» στο Γιαλί Τζαμί, από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2023.

Καλούνται φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να στείλουν τρεις φωτογραφίες τους, με θέμα τις ομορφιές του τόπου μας μέσα από τον φωτογραφικό φακό, για να εκτεθούν στο Γιαλί Τζαμί και στη συνέχεια να κοσμήσουν πτέρυγες του Νοσοκομείου Χανίων.

Οι τρεις φωτογραφίες πρέπει να είναι οριζόντιες με διάσταση μεγέθους 60 εκατοστά η μεγάλη επιφάνεια και dpi 240. Οι συμμετοχές θα αποστέλλονται στο email: chania.edu.culture@gmail.com έως τις 23 Ιουλίου 2023.

Επιτροπή αξιολόγησης: Σπύρος Ζερβουδάκης - φωτογράφος και Πρόεδρος της Λε.Φ.Κι., Νίκος Καμπιανάκης - φωτογράφος, Κωνσταντίνος Φίσερ – καλλιτέχνης. Επιμέλεια έκθεσης: Άννα Νεμπαυλάκη, Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου Χανίων σε θέματα Παιδείας.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 19:00 στο Γιαλί Τζαμί, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί «Φωτοαφήγηση» από την Άννα Μακράκη-Καρέλα, γενική γραμματέα του Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Χανίων (ΛΕΧ), σε στιγμιότυπα της σημαντικής παρουσίας και συμβολής του Λυκείου των Ελληνίδων Χανίων στην πολιτιστική διαδρομή και την ιστορική μνήμη της πόλης μας. Η φωτοαφήγηση βασίζεται στο βιβλίο της Ζωής Μητσοτάκη, πρώην προέδρου του ΛΕΧ «100 χρόνια μιας Όμορφης Πόλης», μια έκδοση του ΛΕΧ και του Δήμου Χανίων.