Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Με μια μεγάλη συναυλία από την Παιδική-Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

18.12.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:41

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στο κατάμεστο από παιδιά και γονείς Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Γιάννη Γιαννακάκη, η Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων γιόρτασε το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών!

Με την Παιδική Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ.  Νικόλαου Περάκη Νικόλαου και την Αφροδίτη Μητσοτάκη στο πιάνο, η μεγάλη γιορτή των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, «ντύθηκε» με υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και παραμύθια από την προφορική μας παράδοση, που αφηγήθηκε η κ. Βάνια Σταμπολάκη από τους «Παραμυθάδες της Πόλης των Χανίων» με τη συνοδεία του κ. Χάρη Παπαεμμανουήλ στα κρουστά.

Στη συνέχεια υπό την «ξεχωριστή» φροντίδα της κας Αρχοντούλας Χουδαλάκη, βιβλιοθηκονόμου και υπεύθυνης της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας του Δήμου Χανίων και τη βοήθεια της βιβλιοθηκονόμου Λίτσας Μαστορακάκη, τα παιδιά έφτιαξαν τις Χριστουγεννιάτικες Παιχνιδοκατασκευές αγάπης, για να στολίσουν τον δικό τους χώρο ενώ ακολούθησε Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” και πλούσιο κέρασμα για όλους.

Η Προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Βιβή Χουδαλάκη ανέφερε πως: «Μία υπέροχη εκδήλωση για τα παιδιά μας με τη συνεργασία πολλών φορέων, σηματοδότησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα συνεχίσουν και στο χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας» ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «την Παιδική Εφηβική Χορωδία Δήμου Χανίων, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, την κ. Αλεξάνδρα Τερεζάκη, Κοινωνιολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τον ΟΚΑΝΑ, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τους «Παραμυθάδες της Πόλης των Χανίων» και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντα».