Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού-πλυσίματος κεντρικών οδών και πλατειών από τον Δήμο Χανίων

19.06.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 10:30

Ο Δήμος Χανίων, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας, ενημερώνει τους πολίτες ότι το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού-πλυσίματος με το πλυστικό όχημα υψηλής πίεσης που διαθέτει η υπηρεσία του Δήμου, στις παρακάτω οδούς, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα (οι ώρες είναι ενδεικτικές):

Στις 20 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη από τις 4 π.μ. έως & τις 7 π.μ., στην οδό Ζυμβρακάκιδων από τη συμβολή με την οδό Κυδωνίας έως τη συμβολή με την οδό Αν. Γογονή.

Στις 21 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη από τις 4 π.μ. έως & τις 7 π.μ., στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη από τη συμβολή με την πλατεία Κοτζάμπαση, και την οδό Σκαλίδη έως τη συμβολή με την οδό Κισάμου.

 • Στις 21 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη από τις 7 π.μ. έως & τις 11 π.μ., στην Πλατεία Αργουλιδέ, στην Πλατεία Μουζουρά και στην πλατεία Αρωνίου.

  • Στις 22 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη από τις 4 π.μ. έως & τις 7 π.μ., στην οδό Ελ. Βενιζέλου από τη συμβολή με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως το μουσείο Ελ. Βενιζέλου.

 • Στις 22 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη από τις 7 π.μ. έως & τις 11 π.μ., στην Πλατεία Βαρυπέτρου.

  • Στις 23 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή από τις 4 π.μ. έως & τις 7 π.μ., στην οδό Σελίνου από τη συμβολή με την οδό Μητρ. Κυρίλλου έως τη συμβολή με την οδό Γεωργιακάκηδων.

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και τους πεζούς, κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.