Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα των οδών Σκαλίδη και Πειραιώς

20.10.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:54

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί παρεμπόδιση της κυκλοφορίας ή και διακοπή αν απαιτηθεί για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων, στο τμήμα της οδού Πειραιώς από τη συμβολή της με την οδό Σκαλίδη έως την οδό Μελετίου Πηγά.

Επιπλέον, από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί παρεμπόδιση της κυκλοφορίας ή και διακοπή αν αυτή απαιτηθεί για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων, στο τμήμα της οδού Σκαλίδη από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς έως την οδό Μαργουνίου.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης και την κατασκευή νέων δικτύων, στο πλαίσιο του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ».

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στα έργα ανάπλασης του Δήμου Χανίων για τη διαμόρφωση πράσινης διαδρομής και ποδηλατόδρομου στις οδούς Χ. Γιάνναρη, Σκαλίδη και Πειραιώς.