Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών στον Δήμο Χανίων από 01/10/2023 έως και 31/03/2024

21.09.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:17

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται η νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών από 01/10/2023 έως και 31/03/2024, βάσει των σχετικών Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (93 & 187/2022). 

 

Στον ακόλουθο πίνακα παρατίθεται η νέα χωροθέτηση:

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

1. Στην οδό Γιαμπουδάκη, από την διασταύρωσή της με την οδό Ι. Χατζηδάκη, έως την διασταύρωσή της με την οδό Γ. Χατζηδάκη, όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.

2. Στην οδό Ρενιέρη, από την διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη μέχρι το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης όπου θα δραστηριοποιούνται οι επαγγελματίες πωλητές.

ΤΡΙΤΗ

1. Στην οδό Σωκράτους, μετά από την διασταύρωσή της με την οδό Θ. Κολοκοτρώνη μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Αναξαγόρα και την 1η πάροδο της οδού Σωκράτους μέχρι την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.

2. Στην οδό Οδ. Ανδρούτσου, από την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου, μέχρι το μήκος που απαιτείται για την δραστηριοποίηση των επαγγελματιών πωλητών.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην οδό Νικολάου Σκουλά από την διασταύρωσή της με την οδό Παρθενίου Κελαϊδή μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Κλήματος.

Το τετράγωνο μεταξύ των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μαργουνίου θα παραμείνει ελεύθερο.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην οδό Μελετίου Πηγά, από την διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς μέχρι τηνδιασταύρωσή της με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Και στο τμήμα της οδούΑγίου Κωνσταντίνου, από την διασταύρωσή της με την Μελετίου Πηγά έως την διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου μήκους 40 μέτρων. Η πλευρά της οδού που βρίσκεται ο Ιερός ναός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης θα παραμείνει ελεύθερη και προσβάσιμη.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στην οδό Μίνωος, από την διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως την διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου και στο σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.

Επίσης θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia με είσοδο από την οδό Νικηφόρου Φωκά.

Τμήμα δεκαπέντε (15) μέτρων από την διασταύρωση της οδού Μίνωος με την οδό Επιμενίδου θα παραμένει ανοικτό και από τις δύο πλευρές.