Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Τα… έψαλλαν στον Δήμαρχο Χανίων – Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, χοροί και ευχές πλημμύρισαν το Δημαρχείο

29.12.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 12:42

Παραδοσιακά κρητικά κάλαντα, χοροί και γιορτινές μελωδίες πλημμύρισαν το Δημαρχείο Χανίων από μικρούς και μεγάλους, που έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης αλλά και οι Αντιδήμαρχοι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023, υποδέχθηκαν τους χορευτές και μουσικούς του Χορευτικού Ομίλου Χανίων «Ο Ψηλορείτης», που έψαλλαν με τη συνοδεία λύρας λαούτου και μαντολίνων τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν και έναν συρτό, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, με τις παραδοσιακές και σύγχρονες γιορτινές μελωδίες τους, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Παύλου Μπαϊλάκη.

 Ο Δήμαρχος Χανίων και τα μέλη της δημοτικής αρχής. προσέφεραν σε όλους παραδοσιακό κέρασμα και αντάλλαξαν ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία αλλά και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σημανδηράκης τόνισε ότι «το 2024 εκτός από την ευημερία και καλή τύχη που εύχομαι να φέρει στα σπίτια όλων μας, θα είναι και έτος μεγάλων ευεργετημάτων για τον Δήμο μας, με αλλαγές και βελτιώσεις που αφορούν όλους του συμπολίτες μας. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλες και όλους».