Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Σε εξέλιξη η μεγάλη εργολαβία 4.000.000 ευρώ για τα πεζοδρόμια: Ξεκινούν οι εργασίες επί της οδού Δεληγιαννάκη τη Δευτέρα 21/8

18.08.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:35

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη εργολαβία προϋπολογισμού ύψους 4.000.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Ηλία Δεληγιαννάκη, στην περιοχή Μετόχι Μπάρμπου της Δ.Ε. Χανίων.

Ακολούθως από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών ισχύει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάθμευσης επί της συγκεκριμένης οδού από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Παναγούλη έως τη συμβολή της με την οδό Χαρίλαου Πιπεράκη. 

Ζητείται η κατανόηση των συμπολιτών μας για την ενδεχόμενη όχληση, που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών, ώστε να τηρούν τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν.