Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές των Χανίων: Στις 4/6/2023

02.06.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 09:45

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

Στις 4.6.2023 ημέρα Κυριακή και από ώρα 04.30 π.μ. έως 07.00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές:

ΧΑΝΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ  ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ, ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΩΣ ΑΝ.ΓΟΓΟΝΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

ΧΑΝΙΑ : ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΟΡΤΑΤΣΩΝ - ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΟΔΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – PLAISIO - ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ - SYNKA ΟΔΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - ΟΔΟΣ ΖΥΜΒΡΑΚΑΚΗΔΩΝ (ΑΠΟ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΩΣ ΑΝ.ΓΟΓΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΟΔΟΙ).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΟΙ Ν.ΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΟΔΟΙ-ΒΙΟΧΥΜ-ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΜΠΕΣ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ - ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ - ΟΛΗ Η ΟΔΟΣ ΗΓ.ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ - ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΟΔΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΟΔΟΙ.

ΟΛΗ Η ΟΔΟΣ ΑΝ.ΓΟΓΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ - ΟΔΟΣ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ) – ΠΑΧΙΑΝΑ – ΜΑΡΓΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΧΙΑΝΩΝ - ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦ.ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ - ΟΔΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΑΠΟ VOI NOI ΕΩΣ HOTEL ΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ - ΝΕΑ ΧΩΡΑ (ΟΔΟΣ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΔΟΣ ΜΟΝΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.         

 

Σ. Μαναρωλάκης                                                                                                                                                                                                                                                                       

Διευθυντής Περιοχής Χανίων