Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Ξεκίνησε η διανομή ειδών σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD: Σήμερα, Τρίτη & Τετάρτη, από τις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα

27.03.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:30

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD» θα πραγματοποιηθεί η 20η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (ζάχαρη, ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, φασόλια, γάλα, φακές, παξιμάδια, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, υγρό πιάτων, διάλυμα παχύρευστου-χλωρίνη 2lt, είδη γυναικείας υγιεινής, πάνες ακράτειας).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου Χανίων στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) από σήμερα έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου από τις 08:30 έως τις 13:30.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες (ημερομηνία, ώρα), που θα τους αποσταλούν με sms, καθώς επίσης και να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).