Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Το 7ο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Μ. Φουντουλάκη στις 19 & 20/6 στα Χανιά – Παράλληλη οικονομική ενίσχυση της Ρ. Πιτσικάλη

16.06.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:46

Το 7ο κατά σειρά φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Μιχαήλ Φουντουλάκη διοργανώνεται τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στα Γήπεδα Περιβολίων και Νεροκούρου.

Όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων από τους διοργανωτές, στόχος του φετινού τουρνουά, που τιμά τη μνήμη του Μιχάλη Φουντουλάκη, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της Χανιώτισσας, Ραφαέλας Πιτσικάλη, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει, σε νοσηλευτικό ίδρυμα του εξωτερικού.

«Ο αθλητισμός, όταν ενώνει τους ανθρώπους, έχει πάντα καλά αποτελέσματα. Παράλληλα, με την τιμή στη μνήμη ενός παιδιού στο πλαίσιο του συγκεκριμένου τουρνουά προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό και για ένα άλλο παιδί του τόπου μας. Τα Χανιά έχουν δείξει ότι όταν χρειαστεί γίνονται μια γροθιά και τα καταφέρνουν πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων κατά την τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν εκ μέρους των διοργανωτών η Γραμματέας του Δ.Σ. Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ, Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη, καθώς και ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά τη Δευτέρα 19/6, στις 18.00, στο Γήπεδο των Περιβολίων θα βρεθούν οι ομάδες: Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, ΔΑΟΧ 2012, Ηρακλής Νεροκούρου, Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ.

Την Τρίτη 20/6 από τις 16.00 στο Γήπεδο Νεροκούρου ο Ηρακλής Νεροκούρου με τον Χάλη Βαρυπέτρου διοργανώνουν αθλητική ποδοσφαιρική δράση, με φιλανθρωπικό περιεχόμενο, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όποιος Χανιώτης το επιθυμεί, ανεξαρτήτου ηλικίας.

p1