Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

«ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023»: Έρχεται η μεγάλη αθλητική διοργάνωση για μικρούς και μεγάλους στην περιοχή των Περιβολίων – Σε συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων

31.01.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:18

Ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώνουν μαζί με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ», τον ΘΗΣΕΥΣ, την Τοπική Κοινότητα Περιβολίων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σχολείου Περιβολίων, τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΓΑΡΙΠΑΣ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ», την Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, με την υποστήριξη  του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, διοργανώνουν αγώνα δρόμου και τρεξίματος με την ονομασία «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023», στην ευρύτερη περιοχή των Περιβολίων.

Ο αγώνας της φετινής διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης 10:30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό το Αθλητικό Κέντρο Χαρωδιάς.

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες τρεξίματος, αλλά και δυναμικού βάδην σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, 10 χλμ., 5 χλμ. (χρονομετρημένοι) και 1 χλμ. (για παιδιά δημοτικών σχολείων), που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις γειτονιές, αλλά και την φυσική ομορφιά της περιοχής.

 Ο «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023» είναι μια αθλητική εκδήλωση, που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις της φύσης. Σκοπός μας είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Εγγραφές και αναλυτικά οι διαδρομές και οι όροι συμμετοχής, βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=fb1b3f2dddb7facaa210490da373fc2c

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook στη σελίδα: ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ και στο Instagram: @gyros_perivolion

Περαιτέρω επικοινωνία, στο e-mail: gyros.perivolion@gmail.com

p1