Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την άνοδο της ομάδας waterpolo γυναικών του Ν.Ο.Χ. στην Α1 κατηγορία

17.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:17

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με αφορμή την άνοδο της ομάδας πόλο γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Α1 εθνική κατηγορία, απευθύνει το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα  Υδατοσφαίρισης (waterpolo) του Ναυτικού Όμιλου Χανίων (Ν.Ο. Χανίων), για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις καθ’ όλη τη χρονιά, που οδήγησε στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, έπειτα από 15 χρόνια.

Πρόκειται για μια αγωνιστική δικαίωση που αντανακλά στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια που έχουν καταβάλλει συνολικά, οι πρωταθλήτριές μας, οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την τοπική αθλητική κοινότητα. Ξεχωριστά μπράβο αξίζουν και στις οικογένειες των αθλητριών για τη διαρκή εμψύχωση και την υποστήριξή τους.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει να εξελίσσεται, να κατακτά υψηλές διακρίσεις και να εκπροσωπεί την πόλη των Χανίων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μία ακόμη νίκη, που επιτείνει την ανάγκη για συνολική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε όλο τον Νομό Χανίων».