Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Τιμήθηκε η μνήμη του Σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη, στην Κάρπαθο – Αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων στα «Ηλιάκεια 2023»

26.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 12:08

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης «ΗΛΙΑΚΕΙΑ 2023» παρευρέθηκε και φέτος αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Ήρωα Σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη.

Στην Κάρπαθο βρέθηκαν χθες, Πέμπτη 25/5/2023, οι Αντιδήμαρχοι, Στέλιος Μιχαηλάκης και Γιάννης Νικηφοράκης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Χανίων στο μνημείο, που είναι αφιερωμένο στον Κώστα Ηλιάκη. Στην αποστολή του Δήμου Χανίων συμμετείχαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων, Χαράλαμπος Λουτσέτης,  Νικόλαος Μαυριγιαννάκης,  καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων,  Γεώργιος Κουκλάκης.  

Φέτος συμπληρώνονται δεκαεπτά έτη από τον θάνατο του Ήρωα Σμηναγού και όπως κάθε χρόνο η Πολεμική Αεροπορία, ο Δήμος Καρπάθου και ο Δήμος Χανίων συνδιοργάνωσαν την τελετή στον χώρο του μνημείου του.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές, μεταξύ των οποίων ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. 

 p1 p2 p3 p4 p5