Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Εκτεταμένοι καθαρισμοί σε πλατείες περιαστικών περιοχών και περιοχές κεντρικά του Δήμου Χανίων

29.06.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 10:30

Εκτεταμένοι καθαρισμοί σε κεντρικές περιοχές και γειτονιές αλλά και σε πλατείες περιαστικών περιοχών του Δήμου Χανίων εκτελούνται το τελευταίο διάστημα από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α..

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων βρίσκονται καθημερινά σε πλατείες περιαστικών περιοχών, όπου με πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης έχουν προβεί έως τώρα στον αποτελεσματικό καθαρισμό των πλατειών στο Βαρύπετρο, στο Χορδάκι, στο Αρώνι, στον Αργουλιδέ, τα Κουνουπιδιανά, τα Περβόλια και τον Μουζουρά. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν καθαρισμοί των πλατειών στην περιοχή των Μουρνιών και των Κεραμειών.

Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. όπως κάθε χρόνο συνεχίζουν τις εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας στη Χαλέπα, η περιοχή του Κουμπελή και η οδός Πόρτου στην Παλιά Πόλη, περιοχές που τα τελευταία τρία χρόνια φροντίζονται εντατικά.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Τόσο ο καθαρισμός κεντρικών πλατειών περιαστικών περιοχών όσο και εκτεταμένος καθαρισμός σημείων στο κέντρο της πόλης μας, ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων. Τα τελευταία τρία χρόνια με συντονισμένους και εις βάθους καθαρισμούς προσεγγίσαμε σημεία παραμελημένα για χρόνια και ο στόχος μας είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε αυτά τα σημεία αλλά και να εντάξουμε και νέες περιοχές παρέμβασης».