Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Χανίων για το πλύσιμο των οδών – Ξεκινούν να καθαρίζονται και πλατείες περιαστικά των Χανίων

30.06.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:19

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει αδιάκοπα τις εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας των οδών στην πόλη των Χανίων. Συγκεκριμένα, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, γνωστοποιείται ότι το επόμενο διάστημα θα συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού-πλυσίματος με το πλυστικό όχημα υψηλής πίεσης, που διαθέτει η δημοτική υπηρεσία, στις παρακάτω οδούς, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα (οι ώρες είναι ενδεικτικές):

  • Τη Δευτέρα  03 Ιουλίου και ώρα 04:00 έως 07:00 (ξημερώματα) έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης  στην οδό Μάρκου Μπότσαρη από τη συμβολή με την οδό Αποκορώνου έως τη συμβολή με την οδό Κισσάμου. 
  • Την Τρίτη  04 Ιουλίου και ώρα 04:00 έως 07:00 (ξημερώματα) έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης  στην οδό Ελ. Βενιζέλου από την συμβολή με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου έως τη συμβολή με την οδό Δαγκλή (Οικία-Ίδρυμα «Ελ.Βενιζέλος»).
  • Την Τετάρτη 05 Ιουλίου και ώρα 04:00 έως 07:00 (ξημερώματα) έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης  στην οδό Σελίνου από την συμβολή με την οδό Σκαλίδη έως την συμβολή με την οδό Γεωργιακάκηδων.
  • Την Τετάρτη 05 Ιουλίου και ώρα 07:00 έως 11:00 περίπου, έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης με το πιεστικό μηχάνημα στα Κεραμειά στην Πλατεία της Δρακώνας, στην Πλατεία στους Κάμπους και στην Πλατεία στον Γέρολακκο
  • Την Πέμπτη 06 Ιουλίου και ώρα 04:00 έως 07:00 (ξημερώματα) έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης  στην οδό Γεωργιακάκηδων, από τη συμβολή με την οδό Σελίνου έως τα φανάρια του Κλαδισού ποταμού.
  • Την Πέμπτη 06 Ιουλίου και ώρα 07:00 έως 11:00 περίπου, έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης με το πιεστικό μηχάνημα στην Πλατεία Θερίσου.
  • Την Παρασκευή 07 Ιουλίου και ώρα 04:00 έως 07:00 (ξημερώματα) έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης  στην οδό Αναπαύσεως από την συμβολή με την οδό αν. Γογονή και την Περίδου έως την συμβολή με την οδό  Κυδωνίας. 

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και τους πεζούς, κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία τις ημέρες και ώρες των εργασιών, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

p1