Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Nέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών στον Δήμο Χανίων από 01/04/2023 έως και 30/09/2023

29.03.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:07

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται

η νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών από 01/04/2023 έως και 30/09/2023, βάσει της σχετικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (187/2022).

 

Στον ακόλουθο πίνακα παρατίθεται η νέα χωροθέτηση:  

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

1. Στην οδό Γιαμπουδάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Χατζηδάκη, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Χατζηδάκη, όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.

2. Στην οδό Ρενιέρη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη μέχρι το s/m Σκλαβενίτης, όπου θα δραστηριοποιούνται οι επαγγελματίες πωλητές.

ΤΡΙΤΗ

Στην οδό Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αγίων Αποστόλων, μέχρι τη διασταύρωσή της με την 2η πάροδο Γεωργίου Καραϊσκάκη και τμήμα της Γεωργίου Καραϊσκάκη. Επίσης θα χρησιμοποιείται η πάροδος της οδού Ζαλόγγου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Απτέρων.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην οδό Αναγνώστου Μάντακα από τη διασταύρωσή της με την οδό Μαργουνίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αναπαύσεως.

Το τμήμα του δρόμου της Αν. Μάντακα μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκηδων και Κ. Σφακιανάκη θα παραμένει ελεύθερο για τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Οι διασταυρώσεις της οδού Αν. Μάντακα με τις οδούς Μανουσογιαννάκηδων, Παρθενίου Κελαϊδή, Ζυμβρακάκηδων και Μυλωνογιάννη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Αθανασίου.

Οι διασταυρώσεις της Πατριάρχου Ιωαννικείου με τις οδούς Μελετίου Μεταξάκη και Γερασίμου Παρδάλη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου και στο σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.

Επίσης θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia με είσοδο από την οδό Νικηφόρου Φωκά.

Τμήμα δεκαπέντε (15) μέτρων από τη διασταύρωση της οδού Μίνωος με την οδό Επιμενίδου θα παραμένει ανοικτό και από τις δύο πλευρές.