Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, προς τους αθλητές της εφηβικής ομάδας πόλο

16.08.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:27

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, προχώρησαν στο ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα, έπειτα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τους αθλητές της εφηβικής ομάδας πόλο, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17.

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, τους προπονητές και σε όλα τα μέλη της αποστολής της εφηβικής ομάδας πόλο, οι οποίοι πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό κατόρθωμα για την ελληνική υδατοσφαίριση, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον συντοπίτη μας, Χανιώτη ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλία Μαχαίρα, καθώς και τους αθλητές του Ν.Ο.Χ., Παναγιώτη Μαραγκουδάκη και Γιώργο Μητράκη, οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, ενώ αποτελεί τιμή για όλους μας να μας εκπροσωπούν διεθνώς έφηβοι, που επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται επίσης και για τη μεγάλη επιτυχία, που γιορτάζει η εθνική μας ομάδα πόλο νεανίδων, μέλος της οποίας είναι και η Ασπασία Φουράκη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Μανίσα της Τουρκίας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή του».

1