Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, & Αντιδημάρχου Παιδείας, Α. Βαρδάκη, προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

31.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:42

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ιωάννης Βαρδάκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 2023 απευθύνουν σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, το ακόλουθο μήνυμα:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις έφτασαν για τους μαθητές των σχολείων μας και οι περισσότεροι θα ριχτούν για πρώτη φορά στη «μάχη», ενώ άλλοι θα ξαναπροσπαθήσουν για το όνειρό τους. Όπως και να έχει, αυτή η πρώτη δοκιμασία της ενηλικίωσης, που σε λίγα χρόνια θα φαντάζει απίστευτα μακρινή, αν και σημαντική, δεν είναι καθοριστική, καθώς στη ζωή υπάρχουν πάντα δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Η ενήλικη ζωή ξεκινά τώρα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πανελληνίων, ευχόμαστε ολόψυχα στον καθένα και την καθεμία από εσάς να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να εκπληρώσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Η σκέψη μας είναι μαζί σας και μην ξεχνάτε ότι αυτοί που σας αγαπούν ήταν, είναι και θα είναι δίπλα σας για να σας στηρίζουν γι’ αυτό που πραγματικά είστε!».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ιωάννης Βαρδάκης, επισημαίνει:

«Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν την αρχή μιας πορείας για το μέλλον, για ένα καινούριο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι μια πρώτη διαδικασία στη ζωή σας, κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα είναι πολλές. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που σας στηρίζουν σε όλη αυτή την προσπάθεια, καλή δύναμη».

p1 p2