Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την απώλεια της Ευστρατίας (Τούλας) Γωνιωτάκη-Παπαδάκη

12.01.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 10:50

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία της Ευστρατίας (Τούλας) Γωνιωτάκη-Παπαδάκη εξέδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια της αγαπητής Τούλας Γωνιωτάκη-Παπαδάκη, μιας γυναίκας με σπουδαία πορεία στα κοινά αλλά και προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Την Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη χαρακτήριζε το ιδιαίτερο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της, ιδιαίτερα στην ενασχόληση με τα κοινά - ήταν υποψήφια Δήμαρχος και ενεργή δημοτική σύμβουλος στον καποδιστριακό Δήμο Σούδας για αρκετές θητείες, ενώ αποτελούσε μία μαχητική φωνή στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Σημαντική ήταν η δράση της κυρίως σε φιλανθρωπικά θέματα, για τους αδύναμους συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα είχε καταξιωθεί επαγγελματικά ως μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, μεταβιβάζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.»