Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

«Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» - Διανομή 200 γευμάτων στους ωφελούμενους του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας: Από τον Δήμο Χανίων

02.01.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:41

Το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε και φέτος στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας από τον Δήμο Χανίων. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου, διανεμήθηκαν 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

Στο καθιερωμένο εορταστικό γεύμα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας, Μιχάλη Τσουπάκη, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλη Κοτσιφάκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Εδώ από το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας κάνουμε ποδαρικό με ένα μήνυμα αλληλεγγύης απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, με 200 μερίδες φαγητού για να μπορέσουμε να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας απέναντι στις δυσκολίες. Ταυτόχρονα στέλνουμε το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι είτε συλλογικά ως Δήμος είτε ατομικά να συνδράμουμε, όπου υπάρχουν δυσκολίες. Με αυτό το μήνυμα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2023 θα είναι μια γόνιμη χρονιά, που θα προχωρήσουμε σημαντικά θέματα και σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο για τον Δήμο μας, για τον τόπο μας και το σύνολο της κοινωνίας».

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής τόνισε: «Είμαστε πάλι εδώ για να αποδώσουμε αυτό, που οφείλουμε ως κοινωνία και Δήμος Χανίων σε αυτούς τους ανθρώπους, που προσφέρουν στον συνάνθρωπο μας, που βρίσκεται σε ανάγκη. Διακόσιες μερίδες μοιράζονται σήμερα, μαζί με το γλυκό και το φρούτο, προκειμένου οι άνθρωποι, που σιτίζονται από τα Φιλόπτωχα Συσσίτια, να μπορέσουν και σήμερα να περάσουν μια ημέρα, χωρίς να σκεφθούν πού θα βρουν τα βασικά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και ζεστασιά στην καρδιά».