Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Στην Πολωνία για την έκθεση ITTF Warsaw, ο Δήμος Χανίων – Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ν. Ψαρουδάκη με την Ελληνίδα Πρέσβειρα

21.03.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:24

Στην έκθεση ITTF Warsaw, που διεξήχθη στη Βαρσοβία της Πολωνίας, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2023, συμμετείχε ο Δήμος Χανίων.

Στην έκθεση έλαβε μέρος πλήθος δημοσιογράφων από την Πολωνία καθώς και άτομα που ασχολούνται με τον τουρισμό, tour opeρators, influencers, youtubers κ.α., με τους οποίους έγιναν επαφές και αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στα Χανιά ως προορισμό.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νεκτάριος Ψαρουδάκης, που εκπροσώπησε τον Δήμο Χανίων στην Πολωνία,  πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Πολωνία, Νίκη Καμπά με την οποία έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού στην Πολωνική αγορά.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προώθησης και της ανάδειξης των Χανίων και της Κρήτης εν γένει ως τουριστικού προορισμού, ο Δήμος Χανίων συνδιοργάνωσε μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ρεθύμνου, τον Δήμο Χερσονήσου και τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, ένα γευστικό δρώμενο με την ονομασία “Choose Crete”, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Βαρσοβίας.

Παράλληλα, γνωστός Έλληνας σεφ που ζει στην Πολωνία, μαγείρεψε μπροστά στους παρευρισκόμενους χοχλιούς μπουμπουριστούς και δημιούργησε ένα υπέροχο γεύμα μαζί με άλλα τοπικά κρητικά προϊόντα τα οποία γεύτηκαν, παράλληλα με την παρουσίαση, όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Τέλος, ο κάθε φορέας παρουσίασε μέσα από τη δική του οπτική, πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ από την πλευρά του Δήμου Χανίων παρουσιάστηκαν από τον Αντιδήμαρχο κ. Ψαρουδάκη, 10 λόγοι για να επισκεφτεί κάποιος τα Χανιά, σε μια παρουσίαση εξ’ ολοκλήρου στην Πολωνική γλώσσα.