Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών, σε τμήμα της οδού Χάου στην περιοχή της Νέας Χώρας: Από αύριο, Πέμπτη 14/9

13.09.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:26

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (CH05) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΛΙΝΟΥ & ΧΑΟΥ (CH12)» θα πραγματοποιηθούν εργασίες επίστρωσης  σε τμήμα της οδού Σαμουήλ Χάου στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Ακολούθως, θα ισχύει διακοπή κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάθμευσης επί της συγκεκριμένης οδού, στο τμήμα της από την έναρξή της στην Ακτή Παπανικολή έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Βαλέστρας. Τα κυκλοφοριακά μέτρα στα συγκεκριμένα σημεία θα ισχύουν από αύριο, Πέμπτη 14/09/2023 έως και την Πέμπτη 21/09/2023.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων του ανατολικού τμήματος της οδού Βαλέστρας θα διοχετεύεται με άρση της μονοδρόμησης στην οδό Φλωράνς, ενώ η κίνηση των οχημάτων  του δυτικού τμήματος της οδού Βαλέστρας  θα διοχετεύεται στην οδό Σύρου.

Η κίνηση των οχημάτων του ανατολικού τμήματος της οδού Παλαιολόγου θα διοχετεύεται μέσω της οδού Λιόδη στην οδό Φλωράνς και του δυτικού τμήματος στην οδό Σύρου.

Ζητείται η κατανόηση των συνδημοτών μας για την όχληση, που ενδέχεται να προκληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών, ώστε να τηρούν τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν.

p1