Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «ΝΕΑΡΟΝ ΥΔΩΡ» στο Δημαρχείο Χανίων

18.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:34

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 17/5/2023 στο Δημαρχείο Χανίων η έκθεση ζωγραφικής «ΝΕΑΡΟΝ ΥΔΩΡ» με ζωγραφιές μαθητριών και μαθητών του Νομού Χανίων.

Την έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και  Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού. Στόχος της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο πολύτιμο αγαθό του νερού.

Το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Γιώργος Φραγκιαδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων, Γιάννης Σαρρής και Νίκη Αποστολάκη, καθώς και εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α..

 

Σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στην έκθεση, θα αποσταλεί έπαινος, με τον οποίο ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, τα συγχαίρει ιδιαίτερα για την ευαισθητοποίησή τους και το μήνυμα που θέλησαν να μεταδώσουν για σωστή χρήση του πολύτιμου αγαθού για όλους μας.

 

Ώρες επισκεψιμότητας έκθεσης: 9:00 – 18:00, Δημαρχείο Χανίων.

 

Η έκθεση θα παραμείνει στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων έως τις 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια τα έργα των μαθητών θα φιλοξενηθούν τον Ιούλιο σε χώρο της ΔΕΥΑΒΑ του Δήμου Πλατανιά και τον Αύγουστο θα στολίσουν τους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χ..