main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

21/06/2013, Πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι: Από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Πλήθος ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι οι Χανιώτες και οι επισκέπτες της πόλης μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι - Χανιά 2013», το οποίο διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

 «Μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του νέου Θεάτρου της Ανατολικής Τάφρου, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ προχώρησε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η θέαση και γενικότερα η χρήση του θεάτρου» επIσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. -Κ.Α.Μ., Νάνσυ Αγγελάκη.

 “Στις φετινές εκδηλώσεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν στους περίλαμπρους δρόμους της δημιουργίας και του πολιτισμού και θα μας δώσουν νέα ερεθίσματα”, ανέφερε η κα. Αγγελάκη και τόνισε ότι για πρώτη φορά σε συνεργασία με ομάδες και σχολές χορού, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, θα πραγματοποηθούν βραδιές χορού στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

 “Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, έχοντας ως προτεραιότητα τους τη στήριξη ευπαθών ομάδων θα παραχωρήσουν και φετος δωρεάν εισιτήρια σε ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες σε όλα τα θεάματα που έχουν είσοδο, ενώ παράλληλα θα διοργανώνουμε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα” ανέφερε η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. -Κ.Α.Μ.

 Ολοκληρώνοντας, η κα Αγγελάκη ανέφερε ότι οι εκδηλώσεις στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Ιουλίου με συναυλία από το Μάνο Μαλαξιανάκη και ελεύθερη είσοδο για όλους.

 Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., Νίκος Βλαζάκης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δημοτικό Κινηματογράφο ''''ΚΗΠΟΣ'''' και τόνισε ότι και «φέτος έγιναν επιπλέον εργασίες βελτίωσης του χώρου για την καλύτερη χρήση του και είναι έτοιμο να δεχθεί το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο». 

 Ο κος. Βλαζάκης ενημέρωσε επίσης ότι αυτό το καλοκαίρι κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. “Θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τις προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΚΗΠΟΣ», αποφασίσαμε τη μείωση του εισιτηρίου της γενικής εισόδου από 7 € σε 5 € όλες τις μέρες τις εβδομάδας και να παρέχουμε δωρεάν εισιτήρια σε :

  •       Ανέργους με κάρτα ανεργίας
    • ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)

    • Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ)

    • Παιδιά κάτω των 15 ετών

    • Ενήλικες άνω των 65 ετών.

 

Τέλος, ο υπεύθυνος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., Λεωνίδας Μανωλικάκης ανέφερε ότι «φέτος στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου θα συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα – καταξιωμένοι καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες τα βράδια του καλοκαιριού».

π1

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΧΑΝΙΑ 2013

#Εκδηλώσεις,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου ,#ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

logo imageσυμβαίνει

Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Ακροάσεις νέων μουσικών για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης: Στις 20/10, στο Κ.Α.Μ. - Σε πολύ καλό κλίμα η συνεργασία Δήμου Χανίων - Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στον πολιτισμό του Ιράν: Από τον Δήμο Χανίων & το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ι.Δ του Ιράν στην Αθήνα
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»