Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

25/2/2015, Συνάντηση Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Μ. Αδοντάκη, με Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Σούδας, Κ. Φωκά

25.02.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 09:02

Συνάντηση είχαν σήμερα Τρίτη 24/2/2015, στο Δημαρχείο Χανίων ο αντιδήμαρχος κ. Αδοντάκης με τον πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου Σούδας κ. Φωκά. Στη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Αδοντάκη, συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης του εξοπλισμού του δημοτικού γυμναστηρίου Σούδας. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Φωκάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είχα τη συνολική εικόνα των αναγκών των δημοτικών γυμναστηρίων του μητροπολιτικού Δήμου Χανίων, μετά, όμως, από τη σημερινή συνάντηση έχω πεισθεί πλέον ότι ο αντιδήμαρχος ορθώς έπραξε, λειτουργώντας στο πλαίσιο των θεσμικών αρμοδιοτήτων του, το οποίο, άλλωστε, δεν αμφισβητείται. Ο κ. Αδοντάκης έχει την αρμοδιότητα διαχείρισης όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου, ακριβώς διότι οφείλει να μεριμνά συνολικά για τις ανάγκες άθλησης όλων των δημοτών και όχι μεμονωμένων γεωγραφικών διαμερισμάτων. Στο πλαίσιο αυτό έλαβε και την απόφαση να κατανείμει ισομερώς τον σχετικό εξοπλισμό μεταξύ των δημοτικών γυμναστηρίων. Στην τοπική κοινότητα η δουλειά μας είναι να διασφαλίζουμε στη δική μας περιοχή την υλοποίηση των πολιτικών του Δήμου που χαράσσονται προς όφελος όλων των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά ο κ. Αδοντάκης τόνισε ότι: «Μεριμνούμε για τις ανάγκες του συνόλου των δημοτών και για αυτό φροντίζουμε για την ίση πρόσβασή τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, όπου και να βρίσκονται. Στόχος μας, μάλιστα, είναι να εμπλουτίσουμε τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων μας, όπως, άλλωστε έχω ενημερώσει σχετικά και τον κ. Φωκά. Τώρα, πλέον, και μετά την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου, μπορούμε να προχωρήσουμε στην προμήθεια και νέων διαδρόμων, και να κάνουμε εκ νέου κατανομή εξοπλισμού, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί".

π1