main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

12/01/2017, Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Στολίδι για τον Δήμο Χανίων η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. - Ως δημοτική αρχή θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της”

 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα πρέπει να εξακολουθήσει να προσφέρει όλο και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες μας, ενώ επιδίωξη μας ως δημοτική αρχή είναι αυτές οι υπηρεσίες να γίνονται όλο και πιο φθηνές. Ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης Επιχείρησης είναι υποδειγματικός σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Επιχειρήσεις παροχής νερού, στοχεύουμε μάλιστα αυτή τη λειτουργία να την κάνουμε ακόμη καλύτερη”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 12/1/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχε στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στις Μουρνιές, με τα μέλη της διοίκησης, της διεύθυνσης και τους εργαζομένους της Επιχείρησης, στους οποίους έδωσε τα εύσημα για το σημαντικό έργο, που επιτελείται από την Επιχείρηση.

Ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε ότι ο διάλογος με τα στελέχη και τους εργαζομένους της Επιχείρησης είναι απαραίτητος, καθώς το σύνολο του προσωπικού θα πρέπει να γνωρίζει ποιοι είναι οι στόχοι της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων οι στόχοι της Επιχείρησης ιδιαίτερα για τη νέα προγραμματική περίοδο είναι πολύ σημαντικοί, καθώς ήδη έχουν ωριμάσει μελέτες για πολλά και σημαντικά έργα, στα όρια του Δήμου Χανίων, όπως την επέκταση του δικτύου ύδρευσης/ αποχέτευσης, τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που συνήθως πλήττονται, στα Λειβάδια, την Κάτω Σούδα, την περιοχή του Μορώνη. “Ελπίζουμε να επιτύχουμε να αντλήσουμε αυτά τα κονδύλια, ώστε να επιλύσουμε και τα τελευταία σημαντικά προβλήματα, που έχουμε στα Χανιά και αφορούν τη διαχείριση των υδάτων αλλά και περιβαλλοντικά προβλήματα”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων ανέφερε ότι άνοιξε ο δρόμος για να υπάρξουν νέες προσλήψεις στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ετοιμότητα και την ανταπόκριση των συνεργείων της Επιχείρησης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνη Σχετάκη, και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της Επιχείρησης, Γιώργου Πιτσουλάκη, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ζήτημα της προσφυγής της Επιχείρησης στον Άρειο Πάγο, για μισθολογικές απαιτήσεις από το παρελθόν. “Οι συνθήκες, που επιχειρούμε είναι τέτοιες, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα και να δημιουργήσουμε οάσεις. Ο καθένας, παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να κάνει ότι μπορεί από τον τομέα του για να αυξήσουμε την απασχόληση και να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θέσουμε την ασφάλεια και την ύπαρξη αυτής της Επιχείρησης σε κίνδυνο”, ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων. 

photo

photo

photo

 

#Εκδηλώσεις,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#ΔΕΥΑΧ ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ

logo imageσυμβαίνει

Αναστολή λειτουργίας σε δύο υπηρεσίες του Δήμου Χανίων
Εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Πλουμιδάκη: Από τις 17/5/2021
Eκδήλωση τιμής των ιερομαρτύρων Μελχισεδέκ Επισκόπου Κισάμου & Καλλινίκου Διακόνου: Στις 19/05/2021 στην Πλατεία Σπλάντζιας
Εκδηλώσεις εορτασμού της 80ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης: Από 15 έως 28 Μαΐου 2021
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων, οι αιτήσεις για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Ξεκινάει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για τη σχολική χρονιά 2021-2022
Κλειστό για τους ωφελούμενους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων: Από τις 06/05 έως και τις 18/05/2021
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων