15/03/2017, Εθιμοτυπική επίσκεψη Δ/ντριας ΕΚΑΒ Κρήτης, Μάγδας Ζεάκη, στον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα, Τετάρτη 15/3/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τη νέα Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, Μάγδα Ζεάκη, παρουσία και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, ενώ, όπως επισημάνθηκε, είναι σημαντική η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου. Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι ο αριθμός των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ για τα Χανιά θα πρέπει να αυξηθεί, ενισχύοντας το έργο του Κέντρου, το οποίο καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε μεγάλο αριθμό περιστατικών αλλά και διακομιδών προς το Ηράκλειο.
Παράλληλα, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων έχει προβλεφθεί η εγκατάσταση Τομέα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, προκειμένου να προσφέρονται αποτελεσματικότερα οι υπηρεσίες υγείας άμεσης παρέμβασης στον αστικό ιστό.
Από πλευράς των εκπροσώπων του ΕΚΑΒ έγινε αναφορά στη σημαντική συμβολή του Δήμου Χανίων στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου από την παραχώρηση χρήσης χώρου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.
συμβαίνει
- Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με τηλεδιάσκεψη: Στις 21 Απριλίου 2021
- Δωρεάν διανομή ειδών κρεοπωλείου σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD
- Κλειστή η οδός Κόκκινου Πύργου λόγω εργασιών οδοποιίας: Την ερχόμενη Τετάρτη 21/04/2021
- Επικαιροποίηση φακέλων ωφελουμένων στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών στο Δήμο Χανίων «Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου»
- rantevou.kep.gov.gr: Οι πολίτες προγραμματίζουν άμεσα & με ακρίβεια την επίσκεψή τους στα ΚΕΠ μέσα από το rantevou.kep.gov.gr
- Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
- Πανελλήνιος σχολικός διαγωνισμός comic/animation-Chaniartoon School Awards 2021
- 5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
- Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων