main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

26/9/2018, Βράβευση εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018: Από τον Δήμο Χανίων

Οι εθελοντές, που υποστήριξαν το έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων το φετινό καλοκαίρι, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, για την επιτυχή υλοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018, τιμήθηκαν από τον Δήμο Χανίων, στο πλαίσιο εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στο χώρο του ιστορικού καφέ «Κήπος».

Το πρόγραμμα, με τίτλο: «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», υλοποιήθηκε στα τμήματα της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου, της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας και της Δημοτικής βιβλιοθήκης Σταλού, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Ελπίδας Τσιτσιρίδη, της Προϊσταμένης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, Βιβής Χουδαλάκη και όλων των βιβλιοθηκονόμων, που εργάστηκαν με κέφι και μεράκι και πολλών εθελοντών, έγινε αναφορά στις δράσεις και σε όλους τους εμψυχωτές, που με τη δημιουργική τους διάθεση, την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύτιμη βοήθεια τους συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τις δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους εθελοντές.

Το αποτέλεσμα των δράσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας έχει ως εξής:

50…εκδηλώσεις, που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

813…συμμετοχές των παιδιών, που έλαβαν μέρος

21…εμψυχωτές, που στήριξαν τις δράσεις

1745…βιβλία δανείστηκαν τα παιδιά

Ευχαριστίες εκφράζονται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την υπεύθυνη των προγραμμάτων, Ειρήνη Βοκοτοπούλου. Για το ταξίδι, που έγινε παρατήρηση, γνώση και γιορτή ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους εθελοντές της εκστρατείας:

Ανδριοπούλου Ναυσικά - Χρυσούλα, εδαφολόγο, υπ. Διδάκτωρ Γεωαρχαιολογίας Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασιλομανωλάκη Κυριάκο, εκπαιδευτικό – συγγραφέα, Βουράκη Ρούλα, εκπαιδευτικό, Νίκη Γαλάνη, Σμαράγδη Γαλημιτάκη, εκπαιδευτικό, Έλενα Γεωργιάδου, θεατρολόγο, Aναστασία Γρηγοράκη, εκπαιδευτικό, Μαρία Δρακάκη, Σχολική Σύμβουλο Α/θμιας Εκπαίδευσης, Πόπη Κασσωτάκη - Ψαρουδάκη, Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, εκπαιδευτικό – δημοσιογράφο, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, γεωπόνο, Αννέτα Μαρκογιαννάκη, ψυχολόγο, Βασιλική Μιχαλοπούλου ψυχολόγο, Δήμητρα Μαραγκουδάκη,φιλόλογο-ειδική παιδαγωγό, Αθηνά Ντούλια, Σχολική Σύμβουλος Α/θμιας Εκπαίδευσης, Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, ηθοποιό, σκηνοθέτη & ραδιοφωνικό παραγωγό, Μαρία Παπούλια, λογοθεραπεύτρια, Στράτο Πουμπλάκη, γεωπόνο, αναπληρωτή προϊστάμενο, Σίμο Σαντορινιά, πληροφορικό, Γιάννη Σταγάκη, εκπαιδευτικό Πληροφορικής, Γεωργία Στιβακτάκη, δενδροκηπουρό.

p1

logo imageσυμβαίνει

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
"Πνεύμονες και Περιβάλλον": Ομιλία στο ενοριακό κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στις 11/12/2019
Παρουσιάζεται ο νέος τόμος “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019”: Στις 11/12/2019 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Εορτασμός Μνήμης Όσιου Παταπίου στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων
“Συζητώντας για την πρόληψη των εξαρτήσεων: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου”: Στις 11/12/2019 στο Πολύκεντρο Σούδας
Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων την Κυριακή 08/12/2019
ΔΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 02/12/2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»