main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

12/10/2018, Δημοτικό Γήπεδο Βαρυπέτρου: Εγκαινιάστηκε μια νέα αθλητική “πηγή” για τον τόπο μας

Τ. Βάμβουκας: Ο Δήμος Χανίων προσπαθεί και έχει ως στόχο να αναβαθμίσει τις υποδομές και εν προκειμένω τις αθλητικές υποδομές.

p1

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα και ως στόχο, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του τόπου, ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βαρύπετρο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα που έκοψε την κορδέλα μάζι με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης.

 

Παρά τις αντίθετες προβλέψεις, περί άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση (καιρού επιτρέποντος) κύλησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτέλεσε μια γιορτή για την ευρύτερη περιοχή του Βαρυπέτρου του Δήμου Χανίων. Τα παιδιά μάλιστα, μαθητές του δημοτικού σχολείου της περιοχής, εγκαινίασαν ουσιαστικά τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου, παίζοντας με την ...ψυχή τους και έδωσα το “σύνθημα” για την ευρύτερη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων.

p2

Εκτός του Δημάρχου Χανίων, στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κκ. Γ. Ξανθουδάκης, Στ. Φιωτάκης και Ιω. Μαράκης, ο πρόεδρος του Δημ. Γηροκομείου Χανίων κ. Γ. Κουκλάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Βαρυπέτρου κ. Κασσιανή Πατρικάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κ. Κωνσταντινίδης, άλλοι περιφερειακοί και τοπικοί φορείς καθώς επίσης και το Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου Α.Ο.Χάλης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ι. Κασσελάκη.

p3

Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ανέφερε:
“Όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε λειτουργικό αυτό το γήπεδο του Βαρυπέτρου. Είναι μάλιστα το δεύτερο γήπεδο που αποκτά η περιοχή, μετά από εκείνο της Χαρωδιάς. Είναι πολύ σημαντικό που ο Δήμος Χανίων προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υποδομές και εν προκειμένω τις αθλητικές υποδομές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια και με άλλους φορείς, ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά για τον τόπο μας”.

p4

Να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Βαρυπέτρου, τοποθετήθηκαν νέος συνθετικός χλοοτάπητα, προβολείς, αποδυτήρια, ενώ έγιναν και άλλες εργασίες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό.

 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε κέρασμα για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

O χαιρετισμός του Δημάρχου Χανίων:

 

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 10/12/2019
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
"Πνεύμονες και Περιβάλλον": Ομιλία στο ενοριακό κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στις 11/12/2019
Παρουσιάζεται ο νέος τόμος “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019”: Στις 11/12/2019 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
“Συζητώντας για την πρόληψη των εξαρτήσεων: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου”: Στις 11/12/2019 στο Πολύκεντρο Σούδας
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»