main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

21/8/2019, Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Χανίων Ευτυχίου Κονταξάκη

Με το κλείσιμο της θητείας της νυν δημοτικής αρχής, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ευτύχιος Κονταξάκης προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση:

p1

Φίλες, Φίλοι, Αγαπητοί Συμπολίτες,


Υπηρέτησα την Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, μέσα από θέσεις απλές αλλά και από θέσεις ευθύνης, με κινητήριο δύναμη την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για όλους. Δεν αρνήθηκα να αφουγκραστώ τον οιονδήποτε συμπολίτη μου.


Προσπάθησα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, για να φέρουμε την πρόοδο και την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών στο Νομό, στον Δήμο, στην πόλη μας. Για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Πάλεψα μέσα από αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες και μέσα από πολυτάραχες πολιτικές περιόδους. Γνώμονας μου, το καλό του τόπου μας και η ευημερία των συμπολιτών μου. Αναμφίβολα, έκανα και λάθη. Ίσως από απειρία, ή υπό την πίεση της καθημερινότητας. Πάντα όμως είχα γνήσια και ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Ίσως αυτή διέκριναν οι συμπολίτες μου και μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με εκλέγουν όλα αυτά τα χρόνια για να τους εκπροσωπώ.


Έφτασε λοιπόν η ώρα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Αποχωρώ από την αυτοδιοίκηση, Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια και συγκεκριμένα ως Αντιδήμαρχος από τον Καλλικρατικό Δήμο Χανίων, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και αναμνήσεις. Θεωρώ ότι συνέβαλα με το μέγιστο των δυνάμεών μου και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό που ονομάζουμε πρόοδο στο Νομό & στο Δήμο Χανίων. Έφτασε όμως η ώρα, να παραδώσω τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά, στα νέα παιδιά, τα οποία με όρεξη και όραμα θα συνεχίσουν στον αγώνα για την πρόοδο του τόπου μας. Θα παραμείνω φυσικά ένας ενεργός πολίτης, πρόθυμος να συνδράμω τον οποιονδήποτε, μεμονωμένο ή σε συλλογικότητα συμπολίτη μου, στην όποια του ανάγκη, ως απλός δημότης πλέον.


Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και υποστηρικτές μου όλα αυτά τα χρόνια, για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους. Τους πολιτικούς μου συνοδοιπόρους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, διότι μαζί διαβήκαμε τις στενωπούς της αυτοδιοίκησης προς όφελος των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χανίων κο Τάσο Βάμβουκα, για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με ορίσει Αντιδήμαρχο στην διάρκεια της θητείας της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, και ιδιαίτερα στη σύζυγο μου και στα παιδιά μου, διότι χωρίς την αγάπη και την υποστήριξη τους, θα ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθω.Ευτύχης Γεωργίου Κονταξάκης
Αντιδήμαρχος Χανίων

 

logo imageσυμβαίνει

Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Ακροάσεις νέων μουσικών για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης: Στις 20/10, στο Κ.Α.Μ. - Σε πολύ καλό κλίμα η συνεργασία Δήμου Χανίων - Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»