main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

01/04/2021, Δωρεάν διαδικτυακές παρουσιάσεις από τον Δήμο Χανίων & τον Σύλλογο Ψυχολόγων Νομού Χανίων

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Νομού Χανίων, διοργανώνουν σειρά διαδικτυακών ομιλιών, οι οποίες είναι δωρεάν προς το κοινό και απευθύνονται σε όλους.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, μπορεί να συνδεθεί στον σύνδεσμο zoom: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrd-yrrDgsE91MS0bw7rykSnkWGya6whlG τις ώρες, που αναγράφονται.
Στο τέλος κάθε παρουσίασης υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους ομιλητές.

Το πρόγραμμα των ομιλιών διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 04/04/2021
ώρα 19:30-21:00

Θέμα: Ψυχοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη: Τι μπορώ να περιμένω.
Μαρία Παπαδογιάννη

Τετάρτη 07/04/2021
ώρα 20:00-21:00

Θέμα: Ψυχολογική Υποστήριξη για τη Διαχείριση Βάρους
Λίνα Ψούνη

Παρασκευή 09/4/2021
ώρα 14:00- 14:45

Θέμα: Διαστάσεις της ενδοοικογενειακής βίας, σημάδια αναγνώρισης της βίας και πρακτικές αντιμετώπισης
Έλια Κυριακουλάκη

Σάββατο 10/04/2021
ώρα 18:00-19:30

Θέμα: Διαχείριση & Αντιμετώπιση των Εκρηκτικών Συμπεριφορών κατά την Προσχολική & Παιδική Ηλικία
Έφη Μαρκουλάκη

ώρα 20:00-21:00

Θέμα: Ψυχική Ανθεκτικότητα – Αρετή & Δύναμη στην Εποχή της Πανδημίας
Βίβιαν ΚαραβάνουΔευτέρα 12/04/2021
ώρα 21:00-21:45

Θέμα: Ζευγάρια σε κρίση
Γιάννη ΛύκοςΒιογραφικά των ψυχολόγων, που συμμετέχουν, με τη σειρά των παρουσιάσεων

Η Μαρία Παπαδογιάννη είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2007 έγινε δεκτή με υποτροφία στο University of Dublin – Trinity College, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία (Master of Science in Counselling Psychology). Σήμερα η κα. Παπαδογιάννη διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Ψυχολόγων Χανίων και εργάζεται στο Θεοχαρίδειο Κέντρο με ενήλικες, παιδιά & εφήβους. Η θεωρητική της προσέγγιση είναι συνθετική και κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει το EFT (Emotion-Focused Therapy) και τη Συστημική Προσέγγιση.

Η Λίνα Ψούνη είναι ψυχολόγος και γυμνάστρια με διδακτορικές σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία και Αγωγή Υγείας. Είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού κ Πολιτισμού του Δήμου Χανίων.

Η Έλια Κυριακουλάκη είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ψυχολογία της Υγείας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται με γυναίκες θύματα βίας στην πόλη των Χανίων. Είναι πιστοποιημένη συντονίστρια ομάδων γονεϊκότητας, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σε θέματα άνοιας και Alzheimer και έχει εκπαιδευτεί στη γνωσιακή - συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Παράλληλα τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ιδιωτικά προσφέροντας υπηρεσίες στήριξης σε ενήλικες και εφήβους με θέματα υγείας.

Η Έφη Μαρκουλάκη, έχει κάνει Μεταπτυχιακό Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογιας, Παν. Durham, Αγγλία Μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς, Παν. Queens, Αγγλία www.dentrospito-chania.gr

Η Βίβιαν Καραβάνου Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια BA, Msc. Με εκπαίδευση στις παρακάτω ψυχοθεραπευτικές Προσεγγίσεις: Γνωσιακή – Συμπεριφορική, Κλινική Υπνοθεραπεία, Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, Γνωσιακή Αναλυτική Θεραπεία, Θεραπεία Γκεσταλτ, Ενσυνειδητότητα – Mindfulness. Η Βίβιαν ιδιωτεύει από το 2002. Εκπαιδεύει και διδάσκει από το 2009 Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Κλινική Υπνοθεραπεία. Από το 2012 προσφέρει Εποπτεία, σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και Ειδικούς Ψυχικής Υγείας.

Ο Γιάννης Λύκος εργάζεται ως ψυχολόγος και οικογενειακός θεραπευτής στα Χανιά. Για περισσότερες πληροφορίες:linkedin.com/in/ioannislykos

#Κοινωνική Πολιτική,#Εκδηλώσεις,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Παράταση της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού, «εύμορφος πόλις ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ»: Έως 05/12/2021
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Εορτασμός της 108ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
«Η τέχνη του ρυθμού στην Εκπαίδευση»: Κάθε Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μαθήματα ρυθμού και κρουστών
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων