main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

16/02/2021, Δωρεά αναπνευστήρα από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. του Δήμου Χανίων, για τις ανάγκες της ΜΕΘ -Covid του Νοσοκομείου Χανίων

Στη δωρεά ενός ακόμη υπερσύγχρονου αναπνευστήρα, για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού (ΜΕΘ-Covid) του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Αγ. Γεώργιος”, προχώρησε σήμερα, Τρίτη 16/02/2021, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.).

Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,  η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη, ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Διοικητικός Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης, Κώστας Στεργιάννης.

Τη δωρεά παρέλαβε από πλευράς του Νοσοκομείου Χανίων ο Διοικητής του Ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, ο Αναπληρωτής Διοικητής, Εμμανουήλ Μπολώτης, καθώς και ο Προϊστάμενος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Μανώλης Παπαδογιάννης. Είναι, μάλιστα, η δεύτερη δωρεά αναπνευστήρα που κάνει η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Χανίων στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, δήλωσε ότι “ο Δήμος Χανιών, αναγνωρίζει το μεγάλο βάρος που πέφτει, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, στις υγειονομικές μονάδες και φροντίζει να ενισχύσει εμπράκτως την προσπάθεια που γίνεται, για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός. Στο κομμάτι που μας αναλογεί, συμβάλουμε κι εμείς μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς, στην υπερ-προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί, νοσηλευτές και συνολικά το προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, εξοπλίζοντας τους με ένα ακόμα «όπλο» για τη μακρά «μάχη» που δίνουν. Για τον λόγο αυτό, ευχαριστώ θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργο Μπέα και στο πρόσωπό του, το σύνολο του προσωπικού για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες”.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη, από την πλευρά της επεσήμανε: Μια μικρή πράξη μεγάλης αξίας για όλους μας! Στις δύσκολες μέρες, που συνεχίζουμε να διανύουμε, προβήκαμε σε μια δεύτερη δωρεά για την ενίσχυση της ΜΕΘ - Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Σκοπός μας είναι η στήριξη στο μέτρο του δυνατού των γιατρών και των νοσηλευτών στην τιτάνια προσπάθεια, που όλους αυτούς τους μήνες καταβάλλουν, ενισχύοντάς τους με ιατρικό εξοπλισμό, ενώ παράλληλα ευελπιστούμε, να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες Υγείας”.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων και την Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για τη σημαντική δωρεά, τονίζοντας ότι “αποδεικνύει για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξή τους στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά και την κοινωνική ευαισθησία στον δύσκολο και πολύμηνο αγώνα, που δίνουν οι υγειονομικές μας δομές κατά της COVID-19”.

π1

logo imageσυμβαίνει

#xmasChania - Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων: Στις 8/12 Δηλώσεις συμμετοχής
Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 08/12/2021
Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 8/12/2021
Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία (3 έως 11/12): Από τον Δήμο Χανίων & Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ
#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Παράταση της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού, «εύμορφος πόλις ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ»: Έως 05/12/2021
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων